Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten1 TL
-
Hähnchenbrustfilet in Würfeln (2 cm)280 g
-
rote Paprika in Würfeln (2 cm)160 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Sauerkraut ausgedrückt, grob geschnitten400 g
-
Naturjoghurt200 g
-
Eier3
-
Muskat3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2401 mg
Białko
46 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Thermomix®
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy