
Urządzenia i Akcesoria
跷脚牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 人份
Składniki
牛骨高汤
-
牛骨 ,切10厘米左右大块(见要诀)800 克
-
八角2 个
-
香叶2 片
-
姜 ,切片20 克
-
料酒20 克
-
水1400 克
牛肉汤
-
牛里脊 ,切薄片250 克
-
水100 克
-
生抽5 克
-
淀粉10 克
-
毛肚 ,冲洗干净,切块150 克
-
料酒10 克
-
卷心菜 ,切块250 克
-
盐5 克
-
芹菜 ,切段50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
132.5 kcal /
553.8 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
571.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

年度热门食谱精选
12 Przepisów
Chiny
Chiny