Urządzenia i Akcesoria
Velouté carotte-panais
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
80 g d'oignon coupé en deux
-
15 g d'huile de noisette
-
300 g de panais coupés en morceaux
-
400 g de carottes coupées en morceaux
-
1 cube de bouillon de légumes
-
600 g d'eau
-
50 g de noisettes torréfiées et concassées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
507.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
821.5 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja