Urządzenia i Akcesoria
Vis en aardappelen met tomatensaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (opcjonalnie)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g