Spinach and smoked salmon roulade
TM6 TM5 TM31

Spinach and smoked salmon roulade

4.7 (34 oceny)

Składniki

Spinach roulade

  • 4 eggs, seperated
  • 200 g frozen spinach, defrosted, drained and excess moisture removed
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice

Smoked salmon filling

  • 5 sprigs fresh dill, fronds only
  • 350 g cream cheese, softened
  • 20 - 30 g horseradish cream, to taste
  • 200 - 300 g smoked salmon, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
493.4 kJ / 117.5 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
0.8 g
Sód
418.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r753285