Urządzenia i Akcesoria
Romige courgettensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
uien in helften gesneden50 g
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)1
-
water500 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
375.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
390.8 kJ /
93.4 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks