Leek Leaf Chicken Rolls
TM6 TM5

Leek Leaf Chicken Rolls

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 40 g walnut halves
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
    lub 1 pinch dried thyme
  • 1 pinch ground black pepper
  • 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
  • 50 g bacon, any type
    lub sun-dried tomatoes
  • 40 g olive oil
  • boiling water, for soaking
  • 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
  • 8 pinches salt
  • 8 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
  • 500 g water
  • soy sauce, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1814.8 kJ / 433.8 kcal
Białko
30.5 g
Węglowodany
15.8 g
Tłuszcz
28.8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
3.3 g
Sód
639 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752018