Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g su
- 250 g Fransız fasulyesi
- 120 g kurutulmuş tam buğday makarna,kısa makarna (ör. Penne)
- 1 ¼ tk tuz
- 100 g jambon, hepsi, pişmiş, damak tadınıza göre
- 4 - 6 dal frenk soğanı
- 70 g süt
- 50 g krem peynir
- ½ limon kabuğu, rendelenmiş sadece sarı kısımları
- 5 g limon suyu
- 1 - 2 tutam karabiber
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 9.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751818