Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g yaban mersini, dondurulmuş
- 1 portakal, parçalara bölünmüş
- 5 - 10 g zencefil, taze kök, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, az yağlı
- 2 yk yulaf gevreği
- 80 g su
-
10
g bal
lub 10 g eritritol
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 794 kJ / 190 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751801