Wersje kompatybilne
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g cold pressed olive oil
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (opcjonalnie)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
lub 100 g onions, cut in halves - 100 g English celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinch black pepper, ground
- 50 - 100 g single cream (approx. 18 % fat), to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 712 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1686 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751751