Wersje kompatybilne
Batido de lino y café con galletas de chocolate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bebida de lino
- 60 g de semillas de lino dorado
- 1400 g de agua
-
25
g de azúcar
lub 30 g de jarabe de arce - 1 cucharadita de vainilla líquida
Batido de lino y café
-
40
g de dátiles sin hueso
lub 40 g de ciruelas pasas sin hueso - 30 - 50 g de café solo
- 2 plátanos en trozos
- 30 - 40 g de mantequilla de cacahuete
- 1 cucharadita de vainilla líquida (opcjonalnie)
- 200 g de cubitos de hielo (opcjonalnie)
-
2
pellizcos de canela molida (opcjonalnie)
lub 2 pellizcos de cardamomo molido (opcjonalnie)
Cookies con lino y chocolate
- 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
- 70 g de ciruelas pasas sin hueso en mitades
- 170 g de harina de repostería
- 50 - 60 g de mantequilla en trozos
-
20 - 30
g de azúcar
lub 30 - 40 g de azúcar de abedul - 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 2 pellizcos de canela molida
- 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2852 kJ / 681 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 98.5 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 274.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751671