Wersje kompatybilne
Ensalada de quinoa con remolacha y vinagreta de frambuesas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de quinoa
- 200 g de quinoa en grano
- 100 g de remolacha cocida
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Vinagreta de frambuesas
- 50 g de vinagre de frambuesa
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de miel
- 5 g de piel de limón rallada
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de frambuesas (frescas o congeladas)
Ensalada
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 30 - 50 g de rúcula
- 200 g de remolacha cocida
- 2 cucharadas de cebolla frita crujiente (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1308 kJ / 312 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 662.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751538