Wersje kompatybilne
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frosting de anacardos
- 150 g de anacardos crudos
- 150 g de leche de almendras
- 20 g de jarabe de agave
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 chorrito de vainilla líquida
Bizcocho
- 150 g de dátiles sin hueso
- 200 g de agua
- 2 huevos
- 60 g de aceite de coco
- 220 g de calabaza cocida, en trozos
- 60 g de leche de almendras
- 200 g de harina integral de trigo
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de polvo de hornear
Montaje y decoración
- 50 - 70 g de frambuesas congeladas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 241.9 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751535