Urządzenia i Akcesoria
Champignon en feta strudel met spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 sneetjes
Składniki
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Sód
179.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks