Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les gressins
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 10 g de persil frais
- 600 g d'eau
-
10
g de levure boulangère fraîche
lub 1 sachet levure boulangère sèche (7 g) - 200 g de farine d'épeautre
- 10 g d'huile d'olive
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe bombée de graines de cumin
- ½ c. à café de sel
Le pesto
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
-
50
g de fanes de carotte bio, grossièrement hachées (3-4 cm)
lub 50 g de fanes de navet bio, grossièrement hachées (3-4 cm) - 25 g de feuilles d'estragon frais
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'amandes décortiquées
- 150 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 136.6 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r750045