Pineapple Teriyaki Salmon
TM6 TM5

Pineapple Teriyaki Salmon

4.1 (45 ocen)

Składniki

  • 10 oz fresh pineapple, cut into chunks
  • ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
  • 1 ½ oz dark brown sugar
  • 2 oz water
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 12 oz broccoli florets
    lub 12 oz sugar snap peas
  • 18 - 24 oz salmon fillets, 4 fillets (4.5-6 oz ea.)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • sesame seeds, to garnish (opcjonalnie)
  • 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1567.9 kJ / 374.8 kcal
Białko
29.9 g
Węglowodany
25.3 g
Tłuszcz
17.6 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
1.2 g
Sód
687.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r749067