Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g çilek, dondurulmuş (bk . Öneri)
- 150 - 200 g taze sıkılmış portakal suyu, damak tadına göre
- 100 g yoğurt
- ½ - 2 tk bal, damak tadına göre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r748991