Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 portakal, büyük, soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş
- 100 g kayısı, çekirdeksiz, olgun
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
70
g soya peyniri, katı, parçalara bölünmüş, (bk. Öneri)
lub 150 g yoğurt - 100 g buz küpü
- 10 kaju fıstığı, çiğ, kabaca doğranmış
- 150 - 200 g soya sütü, damak tadına göre
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 763.5 kJ / 182.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 55.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r748405