Wersje kompatybilne
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
lub 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 781.6 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r748288