Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
TM6 TM5 TM31

Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot

4.6 (5 ocen)

Składniki

Crumble topping

  • 30 g plain flour
  • 20 g sugar
  • 25 g unsalted butter, cut into pieces

Dough

  • 2 eggs, 1 beaten
  • 2 egg yolks
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
  • 50 g sugar
  • 1 tsp vanilla sugar (see Tip)
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 150 g milk
  • 500 g plain flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • oil, to grease
  • jam, of choice, to serve

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
899.5 kJ / 215 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
30.7 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
1 g
Sód
131.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r737191