Urządzenia i Akcesoria
Speck-Röstzwiebel-Knoten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück
Składniki
-
Schinkenspeck, gewürfelt100 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Wasser310 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz1 TL
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten650 g
-
Röstzwiebeln70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
267 mg
Białko
9 g
Kalorie
1147 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot & Brötchen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy