Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)
TM6 TM5 TM31

Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)

3.0 (6 ocen)

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 250 g de fromage blanc nature
  • 20 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 1 œuf
  • 20 g de farine
  • 50 g de raisins secs
  • 6 - 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
  • sucre glace, pour la finition

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1001.7 kJ / 238.7 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
31.2 g
Tłuszcz
9.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1 g
Sód
187 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r736842