Insalata di legumi, tonno e avocado
TM6 TM5 TM31

Insalata di legumi, tonno e avocado

4.7 (56 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 150 g di fagiolini surgelati
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto bianco
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di sale
  • 80 g di polpa di avocado a cubetti
  • 250 g di fagioli bianchi in scatola, scolati e sciacquati
  • 200 g di tonno in scatola, ben sgocciolato
  • 100 g di pomodori ciliegino metà

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1431.9 kJ / 342.3 kcal
Białko
20.4 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
20.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
6.1 g
Sód
513.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r735069