Tagliolini fichi e guanciale
TM6 TM5 TM31

Tagliolini fichi e guanciale

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 150 g di fichi acerbi
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi
  • 20 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di guanciale a dadini
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di tagliolini all'uovo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2010.3 kJ / 480.5 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
3.4 g
Sód
701.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r735056