Urządzenia i Akcesoria
榅桲挞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
面团
-
黄油 涂抹用
-
糖150 克
-
柠檬 只取黄色的皮1 颗
-
黄油 室温切块200 克
-
蛋1 颗
-
蛋黄1 颗
-
盐1 小撮
-
面粉400 克
-
泡打粉1 汤匙
内馅
-
甜榅桲酱 切小块700 克
-
甜酒 (例如波特,马尔萨拉,白兰地)70 克
组合
-
蛋白 涂抹用1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny