Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 水
- 4 颗 蛋 ,带壳的
- 50 克 白面包 (新鲜或隔夜的),切小块
- 100 克 牛奶
- 油 ,涂抹用
- 20 克 油
- 80 克 洋葱 ,切块
- 800 克 混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)
- 2 颗 蛋 ,打散的
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 甜红辣椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r732279