Soy Milk and Steamed Buns
TM6

Soy Milk and Steamed Buns

4.0 (2 oceny)

Składniki

Dough

  • 240 g water (see tip)
  • 5 g dried instant yeast (approx.1 level tsp)
  • 10 g icing sugar
  • 500 g plain flour
  • ¼ tsp fine sea salt

Soy Milk and Steaming Buns

  • 1250 g water
  • 100 g dried soy beans, soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)
  • ½ tsp neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)
  • 50 g icing sugar, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1277.3 kJ / 305.3 kcal
Białko
13.1 g
Węglowodany
56.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.3 g
Sód
111.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r732033