Potato and Dried Mushroom Soup
TM6 TM5 TM31

Potato and Dried Mushroom Soup

4.1 (38 ocen)

Składniki

  • 50 g celery, cut in pieces
  • 50 g carrot, peeled, cut in pieces
  • 50 g onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 1200 g water
  • 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 1 tsp dried marjoram (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
737 kJ / 176 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r731997