Gwinganna biryani (TM6)
TM6

Gwinganna biryani (TM6)

3.8 (51 ocen)

Składniki

  • 50 g dried adzuki beans (see Tips)
  • 50 g dried chickpeas
  • 1400 g water, plus extra to soak
  • 200 g brown basmati rice
  • 100 g sweet potato, cut into pieces (1 cm)
  • 100 g pumpkin, peeled (see Tips), cut into pieces (1 cm)
  • 60 g cauliflower florets
  • 1 carrot, cut into pieces (1 cm)
  • 60 g green beans, trimmed and cut into pieces
  • 1 zucchini, trimmed and cut into pieces (1 cm)
  • 1 medium onion (approx. 100 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
  • 25 g fresh ginger
  • 45 g coconut oil
  • 2 tsp ground turmeric
  • 2 tsp cumin seeds
  • 2 tsp coriander seeds
  • 1 tsp fenugreek seeds
  • 1 tsp mustard seeds
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • freshly squeezed lemon juice, to serve
  • 1 tbsp sultanas, to serve
  • 1 tbsp roasted cashews, to serve
  • fresh coriander, leaves only, roughly chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1994 kJ / 476.6 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
74.2 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
9.3 g
Sód
62.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r731291