Leczo (smoked sausage ratatouille)
TM6 TM5

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 (117 ocen)

Składniki

  • 250 g Polish sausage, cut into slices
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 150 g onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp sea salt
  • 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g tomato passata (see Tips)
  • crusty bread of choice, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1720.9 kJ / 411.3 kcal
Białko
13.8 g
Węglowodany
27.4 g
Tłuszcz
28.7 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
6.7 g
Sód
1066.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r731290