杏仁豆腐
TM31 TM5 TM6

杏仁豆腐

4.9 (14 ocen)

Składniki

  • 50 克 南杏仁, 在温水中浸泡至少4个小时以上,沥去水分
  • 200 克 水
  • 15 克 吉利丁粉
  • 250 克 牛奶
  • 150 克 稀奶油(约含18%脂肪)
  • 30 克 冰糖
  • 1 茶匙 糖桂花, 与200克冰水混合制成糖浆,备用
    lub 1 茶匙 蜂蜜, 与200克冰水混合制成糖浆,备用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
854 kJ / 204 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r72948