酸菜鱼
TM31 TM5 TM6

酸菜鱼

3.4 (28 ocen)

Składniki

  • 1 汤匙 料酒
  • 500 克 鱼排 ,切片,厚5毫米
  • 1 茶匙 料酒
  • ½ 茶匙 盐
  • 30 克 油
  • 1 茶匙 花椒油
  • 10 颗 麻椒
  • 10 克 姜, 切片
  • 3 个 蒜头, 切片
  • 15 克 泡椒, 切碎
  • 200 克 酸菜, (泡青菜),攥干水分,切片
  • 1300 克 水
  • 150 克 绿豆芽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
515 kJ / 123 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r72895