Alpine macaroni with apple sauce
TM6 TM5

Alpine macaroni with apple sauce

4.3 (24 oceny)

Składniki

  • 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • 450 g water
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g dried macaroni pasta
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 25 g lemon juice
  • 20 - 40 g sugar, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3493.8 kJ / 835 kcal
Białko
20.7 g
Węglowodany
97.8 g
Tłuszcz
41.6 g
Tłuszcz nasycony
24.9 g
Błonnik
8 g
Sód
695 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r728742