Urządzenia i Akcesoria
Helado de galleta sin gluten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de leche entera
-
250 g de crema (35% grasa)
-
1 cdita de extracto de vainilla natural
-
140 g de azúcar
-
3 yemas de huevo
-
40 g de galleta María
-
galletas María para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
76 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1283.8 kJ /
306.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mundo Thermomix VII
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk