蕃茄烤魚佐紅蘿蔔飯
TM6

蕃茄烤魚佐紅蘿蔔飯

4.0 (1 ocena)

Składniki

金平鮋魚

  • 1600 克 金平鮋 ,切塊(約3塊)
  • 300 克 櫻桃蕃茄 ,减半
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒
  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 新鮮巴西利葉
  • 100 克 橄欖油
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 40 克 檸檬汁

紅蘿蔔飯

  • 20 克 橄欖油
  • 150 克 紅蘿蔔 ,切塊 (2-3公分)
  • 10 克 新鮮巴西利葉
  • 2 粒 蒜頭
  • 200 克 洋蔥 ,切成楔形
  • 300 克 長梗米
  • 1 茶匙 鹽
  • 580 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2442 kJ / 584 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3 g
Sód
1171 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r726252