火雞肉條佐蘑菇奶油麵
TM6

火雞肉條佐蘑菇奶油麵

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 40 克 油
  • 1 顆 洋蔥 ,切成8等分
  • 400 克 火雞肉片 ,切條 (3公分x1公分)
  • 250 克 蘑菇 ,切半或切4等分
  • 150 克 水 ,多備一點煮麵用
  • ½ 茶匙 雞高湯醬
    lub ½ 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 200 克 鮮奶油
  • 15 克 玉米粉
  • 1 茶匙 鹽 ,多備一點煮麵用
  • ½ 茶匙 胡椒粉
  • 2 茶匙 黃芥末
  • 500 克 德國雞蛋麵 (又稱義大利麵疙瘩)
  • ½ 把 新鮮細香蔥 ,切碎

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2521 kJ / 600 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
1.8 g
Sód
773 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r726244