Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

BBQ醬烤肋排(使用刀組隔板)
TM6

BBQ醬烤肋排(使用刀組隔板)

(Brak ocen)

Składniki

燒烤醬汁

  • 3 粒 蒜頭
  • 20 克 油菜籽油
  • 250 克 蕃茄泥
  • 120 克 水
  • 90 克 白葡萄酒醋
  • 70 克 原蔗糖
    lub 70 克 冰糖 (紅冰糖)
  • 70 克 黃芥末
  • 30 克 烏斯特調味醬
  • 1 - 1 ½ 茶匙 紅辣椒粉 (任何種類)
  • 2 茶匙 煙燻紅椒粉
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 鹽

豬肋排

  • 700 克 豬肋排 ,切小段 (3公分x 10公分) (詳見要訣)
  • 15 克 薑 ,切薄片 (0.2公分)
  • 400 克 水
  • 600 克 馬鈴薯 ,切塊 (3公分)
  • ½ 茶匙 鹽
  • 油菜籽油 ,煎肋排用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
4148 kJ / 991 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
76 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Błonnik
6.4 g
Sód
1591 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r726242