Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
TM6

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 (3 oceny)

Składniki

Wholegrain Easter bread

  • 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
  • 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
  • 300 g milk
  • 15 g honey
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
  • 560 g wholemeal plain flour
  • 1 egg
  • 50 g butter, cut into pieces
  • 2 tsp sea salt

Eggs

  • 4 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark

Assembly

  • 1 egg yolk, beaten, to brush
  • 100 g mixed salad leaves
  • 150 g cooked smoked trout
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
447.1 kJ / 106.4 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
2.4 g
Sód
222.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r725726