Wersje kompatybilne
Menú: Dip de huevo y jamón. Espaguetis y calabacín con pollo marinado. Volcanes de chocolate con salsa de naranja
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 contramuslos de pollo sin piel ni hueso (300-350 g) en tiras de 1 cm
- 2 - 4 cucharaditas de pimentón
- 3 - 6 pellizcos de sal
- 3 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 65 g de azúcar
- 1 naranja
- 2 yogures griegos
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 20 g de harina de repostería
- 100 - 150 g de jamón curado en dados
- 2 huevos duros
- 150 g de queso cremoso
- 100 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 calabacín (aprox. 300 g)
- 1 lata de tomate troceado en conserva (400 g)
- 300 g de agua
- 200 g de espaguetis (8-10 minutos de cocción)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 4479 kJ / 1071 kcal
- Białko
- 59.2 g
- Węglowodany
- 73.6 g
- Tłuszcz
- 59.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.7 g
- Błonnik
- 8.6 g
- Sód
- 1843 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r723030