Almond milk to almond pancakes
TM6 TM5 TM31

Almond milk to almond pancakes

4.1 (7 ocen)

Składniki

Almond milk

  • 150 g almonds
  • 1000 g water

Pancakes

  • 3 eggs
  • 120 g ripe banana, cut into pieces
  • 60 g gluten free plain flour
  • ½ tsp gluten free baking powder
  • vegetable oil, to cook
  • fresh fruit, to serve
  • pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
524.1 kJ / 124.8 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
1.8 g
Sód
44.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r722600