Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 250 g skinless salmon fillet, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorns
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • micro sprouts, to garnish
  • 6 slices toast

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
24.1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
7.3 g
Sód
457.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r721519