Wersje kompatybilne
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de rúcula
- 40 g de espinacas baby frescas
- 80 g de fresas en rodajas
- 80 g de frambuesas frescas
- 100 - 150 g de queso de cabra en rulo (en rodajas de 5 mm)
- 20 g de cebolla roja en juliana
- 65 g de anacardos tostados sin sal
- 10 g de mostaza de Dijon
- 10 g de miel
- 20 g de zumo de limón
- 10 g de vinagre
- 30 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
2
cucharadas de granos de granada (opcjonalnie)
lub 2 - 3 cucharadas de arándanos frescos (opcjonalnie) - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 325 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r721282