Wersje kompatybilne
Cookies de avena con frutos secos y base de chocolate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pasas sin semillas (y alguna más para decorar)
- 20 g de arándanos rojos deshidratados (y alguno más para decorar)
- 60 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
- 60 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 huevo
- 80 g de copos de avena
- 50 g de coco rallado
- 50 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 24 grosellas rojas
- 1 cucharada de copos de coco
- 8 nueces en mitades en trozos
- 16 avellanas tostadas en mitades
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 97.2 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r719525