Urządzenia i Akcesoria
Lamb and barley soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1350.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
35.6 g