Pain à la châtaigne
TM6 TM5 TM31

Pain à la châtaigne

2.8 (5 ocen)

Składniki

  • 10 g de sel
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
  • 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 320 g d'eau
  • 100 g de châtaignes cuites et pelées
  • 10 g de beurre, pour le moule

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1327 kJ / 333 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
65.8 g
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r71788