Urządzenia i Akcesoria
Curried pickled fish
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz.
6 portions
Składniki
Curry sauce
-
cornflour1 ½ tbsp
-
water2 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
onions cut into thin slices2
-
ground cumin1 tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 ½ tbsp
-
apple cider vinegar400 g
-
light brown sugar200 g
-
sea salt1 tsp
Fried fish
-
plain flour100 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs3
-
vegetable oil to deep fry
-
hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
431.5 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1758.9 kJ /
420.4 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
59.2 g