Welsh Anglesey eggs
TM6 TM5

Welsh Anglesey eggs

4.4 (27 ocen)

Składniki

  • 40 g unsalted butter, plus extra to grease
  • 150 g cheddar cheese, cut into pieces
  • 500 g water, room temperature
  • 6 eggs (see Tips)
  • 500 g potatoes, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 1 leek, green and white parts, washed well and cut into slices
  • 1 tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g milk
  • 20 g plain flour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1347.9 kJ / 322.2 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Błonnik
2.3 g
Sód
565.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r717146