Wersje kompatybilne
Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 huevos
- 50 g de queso mascarpone
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 300 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 100 g de guisantes (frescos o congelados)
- 100 g de salmón ahumado en lonchas gruesas
- 1 limón en rodajas (5 mm), para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 153.3 kJ / 36.6 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r716635