Wersje kompatybilne
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour le moule
- 600 g de ricotta
- 100 g de sucre en poudre
- 80 g de miel
- 6 gros œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1145.6 kJ / 273.5 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r716238