Wersje kompatybilne
Tostadas de albahaca con queso crema de hierbas, nueces y aceite de limón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan de albahaca
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 160 g de leche entera
- 40 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de levadura fresca
- 10 g de azúcar
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 400 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 1 huevo
- harina de trigo, para enharinar
Queso crema
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 6 ramitas de cebollín
- 8 hojas de albahaca frescas
-
30
g de piñón, tostado
lub 30 g de nuez de castilla, pelada - ralladura de limón amarillo, de 1 limón
- 80 g de aceite de oliva
- 350 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 241.7 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r713162